Na jeden záber: LG V10

Videorecenzia špičkového androidu s rýchlymi reakciami, 5,7-palcovým duálnym displejom s QHD rozlíšením a výborným 16 Mpix fotoaparátom s OIS.

LG V10 láka na duálny displej, elegantný dizajn a špičkovú výbavu. Nad 5,7-palcovou QHD (1 440 x 2 560 b.) obrazovkou nájdeme ešte jeden 2,1'' displej (160 x 1 040 b.), ktorý zobrazí napríklad počasie, čas, dátum alebo ikonu batérie aj vtedy, keď je hlavný displej vypnutý. Telefón zaujme aj dizajnom, kde je nerezová oceľ kombinovaná s odolnou silikónovou kožou. Pružný rám chráni telefón pred tvrdými nárazmi a pádmi.

ikona

LG V10 - nenápadný majster v ťažkej váheŠpičkový tabletofón s kovovým rámom, duálnym QHD displejom, šesťjadrovým procesorom, 4 GB RAM, 16 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou a množstvom funkcií, duálnou prednou kamerou, snímačom odtlačkov prstov a 3 000 mAh odnímateľnou batériou.

Vo vnútri beží operačný systém Android 5.1.1 Lollipop, o výkon sa stará šesťjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 808 a 4 GB operačná pamäť RAM. Medzi ďalšie hlavné špecifikácie patrí vnútorný 64 GB priestor, ktorý si môžete rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 2 TB. Zaujme i 16 Mpix zadný fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu, laserovým zaostrovaním, a dvomi prednými 5 Mpix kamerami, ktoré využijete na zhotovenie širokouhlých 120° záberov. Nechýba LTE, NFC či 3 000 mAh batéria.

Na jeden záber: LG V10

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu