Na jeden záber: LG Zero

Videorecenzia štýlového androidu s kovovým telom, 5-palcovým, jemne zaobleným HD displejom a prekvapivo slušným 13 Mpix fotoaparátom.

LG Zero dostalo kovové telo, 5-palcový, po bokoch jemne zahnutý. 2.5D Arc Glass displej s HD rozlíšením (720 x 1 280 b.) a láka aj na 13-megapixelový fotoaparát s laserovým zaostrovaním. Vo výbave nájdeme štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1,5 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Operačný systém Android beží v staršej verzii verzii 5.0 Lollipop a je doplnený o používateľské prostredie výrobcu.

ikona

LG Zero - nedajte sa pomýliť prostým názvomRecenzia kovového androidu s pekným 5'' HD displejom, slušným 13 Mpix fotoaparátom a občas slabšími reakciami.

Predná kamera ponúka osemmegapixelové rozlíšenie a ovládanie gestami. Medzi špecifikáciami nechýba LTE a napriek 2 050 mAh batérii vydrží bez problémov jeden deň bežného používania.

Na jeden záber: LG Zero

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Piatro 15.05.2016 - 18:51

Nazdar všetci. Priateľka si kúpila ten telefón, ale nikde v nastaveniach nevie nájsť zapnutie funkcie Quick Circle, pričom tá funkcia je aj na lacnejších modeloch ako Spirit a keď dobre viem, tak Zero má aj vstavaný megnetický senzor. Bohužiaľ, ja som odcestovaný v zahraničí a neviem jej s tým pomôcť, nevie niekto zistiť, či fakt tam tá funkcia nie je?

Celá diskusia 1 príspevok