Coolpad Porto S na Slovensku

Lacný 5-palcový dual SIM android sa začal predávať v slovenských obchodoch a čoskoro ho nájdete aj v ponuke našich operátorov.

Coolpad Porto S je ďalším zástupcom v portfóliu čínskej firmy, ktorý sa dostáva aj na pulty slovenských obchodov. Ponúka výbavu nižšej strednej triedy, podporu LTE sietí a dostupnú cenovku.

Vo výbave nájdeme 5'' HD displej (720 x 1 280 b.), štvorjadrový procesor, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Vtedy však prídete o dual SIM funkciu. Android beží vo verzii 5.1 Lollipop a je doplnený o používateľské prostredie výrobcu.

ikona

Základné info: Coolpad Porto SLacný dual SIM android nižšej strednej triedy s 5'' HD displejom, štvorjadrovým procesorom, 8 Mpix fotoaparátom, podporou LTE a 2 000 mAh batériou.

Zadný fotoaparát dostal 8-megapixelový snímač, automatické zaostrovanie, LED blesk a nahrávanie Full HD videí (1 920 x 1 080 b.), predná kamera sa musí uspokojiť s 2 Mpix rozlíšením. Medzi špecifikáciami nechýba Bluetooth, GPS ani FM rádio. Batéria má kapacitu 2 000 mAh.

Na výber bude z dvoch farieb: bielej a tmavo-šedej. O2 ho zaradí do ponuky čoskoro, v ponuke Telekomu bude dostupný od polovice apríla. Tam príde ako single SIM verzia.

Orientačná cena: 109 € (mobilonline.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu