Emporia Elegance

ZÁKLADNÉ INFO o low-endeJednoduchý mobil pre seniorov s farebným displejom a základnými funkciami.

Základné parametre:

konštrukcia: klasická,

OS: vlastný,

procesor: ???

frekvencie: GSM 900 / 1800 MHz,

rozmery: 106 x 50 x 17 mm,

hmotnosť: ??? gramov (zistená: ???),

displej: aktívny, OLED, 128 x 160 b., uhlopriečka 1,8'',

fotoaparát: -,

pamäť: -,

správy: SMS,

globálny prenos dát: -,

lokálny prenos dát: -,

hudba: -,

ostatné: -,

batéria: ???

výdrž: do 3 h hovoru / 250 h pohotovosti,

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg)

Neobsahuje/nepodporuje:

aktívny pohotovostný režim, fotoaparát, pamäťové karty, MMS, e-mail, RSS, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, Bluetooth, mass storage, Wi-Fi, MP3/AAC prehrávač, 3,5 mm jack, FM rádio, A2DP, rozpoznávanie hudby, Java, minimalizácia (Java) aplikácií, multitasking, internetový prehliadač, videohovor, prehliadač dokumentov, GPS, akcelerometer,

Softvérová verzia testovaného telefónu:

zatiaľ netestovaný,

Obsah balenia:

telefón, nabíjačka, batéria, autonabíjačka, púzdro so sponou na opasok, kožené púzdro, stolová nabíjačka s reproduktorom,

Rakúska spoločnosť Emporia dnes predstavila ďalšie mobilné telefóny zamerané na jednoduchosť. Model Elegance je jednoduchý a elegantný mobil, ktorý ponúka len tie najzákladnejšie funkcie. Za cenu 129 € ponúkne menej vymožeností než konkurencia, no za to obsahuje bohaté základné balenie. Emporia Elegance by mala byť na trhu dostupná počas druhého kvartálu 2010.

Produktová stránka: Emporia Elegance

Krátka tlačová správa:

„Model emporiaELEGANCE je určený užívateľom, ktorí sa netaja zmyslom pre eleganciu a majú radi štýlové veci,“ hovorí Eveline Pupeter-Fellnerová, generálna riaditeľka spoločnosti Emporia Telecom. Napriek tomu, že používanie telefónu je veľmi jednoduché, ide o model, ktorý upúta svojim dizajnom a vysoko kvalitnými materiálmi. V ponuke bude v troch farebných prevedeniach – bielom, čiernom a bronzovom. Ponuka obsahuje aj atraktívne príslušenstvo – stolovú nabíjačku s reproduktorom, nabíjačku do auta, kožené puzdro aj puzdro so sponou na opasok. Výber bude onedlho rozšírený aj o verziu s núdzovým tlačidlom diskrétne umiestneným na zadnej strane prístroja. Toto tlačidlo bude fungovať rovnako ako u známeho modelu emporiaLIFEplus. V prípade núdze telefón vytočí až päť dopredu nastavených čísel.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 15.02.2010 - 17:20

samo: pre bohatych rakuskych dochodcov :)

anonymous15.02.2010 - 18:13 Trvalý odkaz

hellwet159: emporia utoci s tymto fonom na aligator aspon ja si to myslim :)

anonymous16.02.2010 - 09:29 Trvalý odkaz

zemiak: predstava, ze si moja matka bude telefon nabijat kazde 3 dni je smiesna. nehovoriac o otcovi. kurna, a dost dobre vyzera, ale tymto to u mna zabili.

anonymous18.02.2010 - 16:30 Trvalý odkaz

adamo: ludia ktorí maju radi eleganciu a a štylove veci maju vacsinou aj peniaze a ak maju peniaze tak urcite siahnu po 8800vkach :) najkrajsich mobiloch ever :)

anonymous22.04.2010 - 19:23 Trvalý odkaz

19patrik5: no veviem co je na tych 8800 videl som kopec omnoho krajsich telefonov

Celá diskusia 5 príspevkov