Coolpad Modena získate v O2 spolu s fóliou na displej a krytom zadarmo

Exkluzívne v ponuke O2 sa od začiatku minulého týždňa objavil Coolpad Modena v balení s príslušenstvom v hodnote 30 eur zdarma. Balenie okrem telefónu obsahuje ochranné tvrdené sklo na displej a priehľadný kryt, aby bol váš telefón chránený pred poškodením pádom či poškriabaním.

V ponuke O2 si môžete kúpiť cenovo dostupný android Coolpad Modena v čiernom, bielom alebo zlatom (champagne) prevedení, pričom od 8. februára k nemu bezplatne dostanete aj tvrdené ochranné sklo proti škrabancom a obal, ktorý ochráni zvyšok Modeny od oderov a škrabancov.

ikona

Základné info: Coolpad ModenaCenovo dostupný dual SIM android nižšej strednej triedy s 5,5'' qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, 8 Mpix fotoaparátom, podporou LTE a 2 500 mAh batériou.

Telefón je vybavený s 5,5-palcpvým displejom s qHD rozlíšením 540 x 960 bodov, štvorjadrovým procesorom s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnou pamäťou RAM a 8 GB vnútorným priestor rozšíriteľným microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 5.1 Lollipop a je doplnený vlastným grafickým rozhraním s ovládaním gestami.

Zadný fotoaparát dostal osemmegapixelové rozlíšenie a dokáže nahrávať videá vo Full HD kvalite, predná kamera sa musí uspokojiť s dvojmegapixelovým snímačom. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 i FM rádio. Batéria ponúkne kapacitu 2 500 mAh.

Na jeden záber: Coolpad Modena

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 18.02.2016 - 15:40

:D ja som si uz myslel ze telefon s prislusenstvom za 30e :D

funboy18.02.2016 - 20:26 Trvalý odkaz

asi si mal nočnú moru, Nightmare :-)

Celá diskusia 2 príspevky