Na jeden záber: Microsoft Lumia 550

Videorecenzia lacného windowsfónu s 4,7-palcovým HD displejom, OS Windows 10 Mobile a spoľahlivými natívnymi aplikáciami. Láka na LTE a vo svojej cenovej kategórii aj slušný fotoaparát.

Microsoft Lumia 550 má nový systém Windows 10 Mobile a dostupnú cenovku. Cieli na nenáročných používateľov, ktorí hľadajú smartfón s rýchlym, stabilným systémom a podporou LTE sietí. Láka na Displej s prehľadom (Glance Screen), kde sa aj na zamknutom displeji zobrazujú niektoré informácie, napríklad prijaté e-maily, správy, udalosti v kalendári a podobne.

ikona

Microsoft Lumia 550 - alternatíva k lacným androidomRecenzia lacnej Lumie s Windows 10 Mobile, 4,7” HD displejom, 1 GB RAM a 2 100 mAh batériou. Vďaka cene jej veľa odpustíte.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 4,7-palcový HD displej, štvorjadrový procesor, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Fotografie a videá v HD rozlíšení zhotovíte zadným 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na autoportréty vám poslúži predná 2 Mpix kamera s nahrávaním videí maximálne však vo VGA kvalite.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1 ani FM rádio. Batéria ponúka kapacitu 2 100 mAh.

Na jeden záber: Microsoft Lumia 550

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 15.02.2016 - 07:52

Risoo zas na dva zabery ;D

Lenka Ivančíková15.02.2016 - 09:53 Trvalý odkaz

Nase videa sme pomenovali Na jeden zaber uz pred rokmi a zatial na tom neplanujeme nic menit, aj ked k hovorenej videorecenzii pribudla druha cast, v ktorej na fotostoliku predstavujeme telefon zblizka, kedze sa niektori stazovali, ze predtym z telefonu vela nevideli. Vadi ti to snad? Ci je to tak strasne dolezite?

Nightmare15.02.2016 - 17:29 Trvalý odkaz

nebolo to na jeden zaber bolo to strihnute je to vidiet to som myslel :D

Celá diskusia 3 príspevky