Na jeden záber: myPhone Cube LTE

Videorecenzia lacného dual SIM androidu s 5-palcovým HD displejom a výbavou nižšej strednej triedy. Poteší podpora LTE sietí.

myPhone Cube LTE dostal 5'' displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, štvorjadrový procesor s taktom 1 GHz a 1 GB operačnú pamäť RAM. Vnútorný 8 GB priestor si môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB. Android beží vo verzii 5.1 Lollipop a je takmer čistý, bez grafickej nadstavby, nájdete tam len niekoľko výrobcom nainštalovaných aplikácií.

ikona

Základné info: myPhone Cube LTECenovo dostupný dual SIM android s 5'' HD displejom, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom a podporou LTE sietí.

Na snímanie fotografií a nahrávanie HD videí využijete zadný 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na autoportréty alebo video chat zasa prednú 2 Mpix kameru. Tá však dokáže zaznamenať videá v maximálnom rozlíšení 640 x 480 bodov. Medzi špecifikáciami nechýba HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, microUSB s funkciou OTG ani FM rádio. Batéria dostala kapacitu 2 000 mAh.

Orientačná cena: 119,90 € (digitall.sk)

Na jeden záber: MyPhone Cube LTE

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu