Na jeden záber: Coolpad Modena

Videorecenzia dual SIM androidu s 5,5-palcový qHD displejom, výbavou nižšej strednej triedy, podporou LTE a priaznivou cenovkou.

Coolpad Modena je väčším a slabšie vybaveným smaartfónom z dvojice modelov, ktoré na náš trh uviedol ešte v minulom roku čínsky výrobca Coolpad. Od modelu Porto sa líši aj podporou pre dve SIM karty.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží v novšej verzii 5.1 Lollipop a je doplnený vlastným grafickým rozhraním s ovládaním gestami. Displej s 5,5'' uhlopriečkou má qHD rozlíšenie 540 x 960 bodov.

ikona

Základné info: Coolpad ModenaCenovo dostupný dual SIM android nižšej strednej triedy s 5,5'' qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, 8 Mpix fotoaparátom, podporou LTE a 2 500 mAh batériou.

Zadný fotoaparát dostal osemmegapixelové rozlíšenie a dokáže nahrávať videá vo Full HD kvalite, predná kamera sa musí uspokojiť s dvojmegapixelovým snímačom. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 i FM rádio. Batéria ponúkne kapacitu 2 500 mAh.

Na jeden záber: Coolpad Modena

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Radim 15.01.2016 - 15:18

Super recenze ... díky Radim

Celá diskusia 1 príspevok