Na jeden záber: Alcatel Onetouch Idol 3 (5.5)

Krátky video pohľad na 5,5-palcový android s pevnou konštrukciou, ktorá je úplne symetrická, takže telefón môžete bez obmezení používať v akejkoľvek polohe. Lákadlom sú aj hlasné reproduktory JBL.

Alcatel Onetouch Idol 3 (5.5) je podľa slov výrobcu úplne symetrický, takže telefónu nevadí, že ho používate “hore nohami”. Vždy sa vám prispôsobí. Ani pri telefonovaní nevadí, ako ho držíte, pretože slúchadlá aj reproduktor nájdete hore i dole. Nemusíte tak už rozmýšľať, či máte telefón v správnej polohe.

Idol 3 je vybavený duálnymi 1,2 W hi-fi reproduktormi JBL s technológiou Clari-Fi od firmy Harman. Clari-Fi dokáže dekódovať digitálne komprimované zvukové formáty a reprodukovať 3D zvuk. Vďaka hudobnej aplikácii Onetouch Mix si môžete hudobné nahrávky sami mixovať alebo nechať softvér, nech to urobí za vás.

ikona

Alcatel Onetouch Idol 3 (5.5) - audio, video, discoRecenzia 5,5'' androidu s výbornými prednými reproduktormi, slúchadlami JBL, konštrukciou, ktorá dovolí používanie telefónu aj dole hlavou.

Medzi základné špecifikácie patrí osemjadrový procesor, 2 GB RAM, 16 GB (single SIM) alebo 32 GB (dual SIM) vnútorná pamäť, 5,5-palcový Full HD displej, 13 Mpix zadný fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, 8 Mpix predná kamera a 2 910 mAh batéria. Poteší aj prítomnosť LTE či FM rádia.

Na jeden záber: Alcatel Onetouch idol 3 (5.5)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu