Na jeden záber: Sony Xperia Z5

Po podrobnej textovej recenzii vám prinášane aj krátky video pohľad na aktuálnu vlajkovú loď Sony s 5,2’’ displejom, čítačkou odtlačkov prstov a konštrukciou odolnou voči ošplechnutiu vodou.

Sony Xperia Z5 ponúka 5,2-palcový displej s Full HD rozlíšením, osemjadrový procesor, 3 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB úložisko, ktoré si môžete rozšíriť microSD kartou do veľkosti až 200 GB.

ikona

Sony Xperia Z5 - zbrane dorovnané, vodeodolnosť zachovanáRecenzia vodeodolného a výkonného androidu s krásnym 5,2'' Full HD displejom, čítačkou odtlačkov prstov a 23 Mpix fotoaparátom.

V novom bočnom vypínači je integrovaný snímač odtlačkov prstov a nechýba ani hardvérová spúšť fotoaparátu. Ten dostal úplne nový 23-megapixelový snímač a možnosťou nahrávať videá aj v 4K kvalite. Prednej kamere sa rozlíšenie nezmenilo, opäť tu nájdeme päť megapixelov.

ikona

Porovnanie fotoaparátov: Sony Xperia Z5 vs. Samsung Galaxy S6 edgeAko fotí čerstvá novinka od Sony v porovnaní so zabehnutým konkurentom od Samsungu? Tak to zaujímalo aj nás!

Zvyšné špecifikácie zahŕňajú podporu LTE, HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, NFC, DLNA, FM rádio, Bluetooth a zachovaná ostala aj odolnosť voči ošplechnutiu vodou. Výdrž 2 900 mAh batérie si budete môcť predĺžiť použitím šetriaceho režimu Stamina.

Na jeden záber: Sony Xperia Z5

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu