Na jeden záber: Sony Xperia Z3+

Predchodca aktuálnej vlajkovej lode sa konečne objavil aj pred objektívom redakčnej kamery. S príchodom nových top modelov radu Xperia Z5 klesla Xperii Z3+ cena, a tak už môže byť zaujímavou voľbou pre širší okruh zákazníkov.

Sony Xperia Z3+ je vlastne nástupcom Xperie Z3 predstavenej pred rokom. Na trhu je už aj nový top model výrobcu, Xperia Z5, ktorý práve testujeme, jeho recenziu prinesieme už čoskoro.

Xperia Z3+ má typický dizajn a láka na výkonný hardvér i certifikáciu IP68, takže jej nevadí telefonovanie v daždi ani náhodné ošplechnutie vodou. Ďalším dizajnovým zdokonalením je microUSB vstup konečne bez krytu, vďaka čomu je nabíjanie telefónu jednoduchšie a pohodlnejšie. Okrem toho bol odstránený magnetický nabíjací kolík, čo prispelo k celkove viac jednoliatemu dizajnu.

ikona

Recenzie: Sony Xperia Z3+ - definitívne zbohom krytu microUSBRecenzia výborne vybaveného androidu s kvalitnou konštrukciou odolnou proti ošplechnutiu vodou, pekným 5,2'' Full HD displejom a slušnou výdržou

Medzi základné špecifikácie patrí osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB vnútorný priestor, ktorý si môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 128 GB. Android tu beží stále vo verzii 5.0.2 Lollipop. 5,2-palcový displej dostal Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov a je odolný proti poškriabaniu. Hlavný fotoaparát disponuje 20,7 Mpix kamerou, videá zhotovíte aj v 4K kvalite.

Vo výbave nájdete všetko potrebné: podporu sietí HSPA+ aj LTE, samozrejmosťou je Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, NFC i DLNA a nechýba ani FM rádio. Od 2 930 mAh batérie si výrobca sľubuje aj dvojdňovú výdrž na jedno nabitie, no tú dosiahne len menej náročný používateľ.

Na jeden záber: Sony Xperia Z3+

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu