Na jeden záber: LG G4s

Krátkej video recenzie sa dočkal aj 5,2-palcový android s Full HD displejom, ktorý ťaží z dizajnu vlajkovej lode.

LG G4s má rovnaký dizajn ako vlajková loď roku 2015, z ktorej vychádza. Ponúka však výbavu srednej triedy, no láka na 8-megapixelový fotoaparát a niektoré vybrané fotografické funkcie, napríklad laserové zaostrovanie, manuálny režim, Gesture Interval Shot i senzor Color Spectrum Sensor (CSS). Na autoportréty využijete prednú 5-megapixelovú kameru, ktorej takisto nechýbajú zaujímavé vychytávky.

ikona

Recenia: LG G4s - hra na vlajkovú loď pokračujeRecenzia androidu s pekným 5,2'' Full HD displejom, ktorý ťaží z dizajnu vlajkovej lode a ponúka fotoaparát s rýchlym laserovým zaostrovaním. Zamrzí malá interná pamäť.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor Snapdragon 610 a 1,5 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 8 GB priestor si rozšírite microSD kartami do veľkosti 64 GB, 5,2-palcový displej sa pýši jemným Full HD rozlíšením 1080 x 1920 bodov.

Operačný systém Android beží v najnovšej verzii 5.1.1 Lollipop a je doplnený o známe používateľské prostredie výrobcu s množstvom rozšírených nastavení a vychytávok. Medzi špecifikáciami nájdeme rýchlu dátovú sieť HSPA+ i LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1, NFC, 2 300 mAh batériu i FM rádio.

Na jeden záber: LG G4s

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu