Poznáme víťaza súťaže o MyPhone Axe LTE

V našej krátkej súťaži ste hrali o odolný android MyPhone Axe LTE, ktorý už zajtra poputuje k svojmu novému majiteľovi.

Súťaž prebiehala od 9. októbra do 12-tej hodiny 13. októbra 2015 a bola vyhlásená v tomto článku.

Na to, aby ste boli zaradení do žrebovania, stačilo do predmetu e-mailovej správy napísať správnu odpoveď na otázku: "Aké IP charakterizuje odolnosť MyPhone Hammer Axe LTE?”

Správna odpoveď: IP68.

Pomôcku ste mohli nájsť v základnom infe na našej stránke, alebo webe partnera Digitall.sk, s ktorým sme pre vás túto súťaž pripravili.

Aj tentoraz sa našlo mnostvo špekulantov, ktorí si mysleli, že čím viac odpovedí pošlú, tým vyššia bude šanca na výhru. Mýlili sa. Z losovania sme ich vylúčili. Všetky podobné súťaže berieme naozaj vážne a výhra by mala patriť len poctivému súťažiacemu.

A kto vyhral? Zo správnych odpovedí sme pomocou Random.org vyžrebovali poradové číslo, ktoré patrilo výhercovi s menom Matej Kürti. Srdečne gratulujeme!

Vám ostatným ďakujeme za účasť a svoje šťastie skúste v niektorej z ďalších súťaží, ktoré pre vás v budúcnosti určite prichystáme.

Diskusia k článku:

Nightmare 13.10.2015 - 15:44

spravnu odpoved nevidim :D

Lenka Ivančíková13.10.2015 - 18:06 Trvalý odkaz

ano, moja chyba. uz je to tam. :)

funboy13.10.2015 - 18:48 Trvalý odkaz

Lenka, podľa čoho odhaľujete tých špekulantov? My doma zdieľame cez router pevný optický internet celá rodina a všetci sme mali v odpovedi tú istú IP adresu: IP68

Boli sme z losovania vylúčení?

Manobb13.10.2015 - 21:09 Trvalý odkaz

Hoci som nevyhral MyPhone, vyhral som aspoň iPhone v súťaži, ktorú som si "vypísal sám pre seba". A stačilo iba zaplatiť 509 €. Aké jednoduché ... ;-)

Ale aj tak vďaka za takéto súťaže, ktoré potešia. ;-)

Celá diskusia 6 príspevkov