Poznáme víťaza súťaže o LG Wine Smart

V našej krátkej súťaži ste hrali o štýlový android s véčkovou konštrukciou LG Wine Smart, ktorý už pozná svojho majiteľa.

Súťaž prebiehala od 25. septembra do 12-tej hodiny 28. septembra 2015 a bola vyhlásená v tomto článku.

Na to, aby ste boli zaradení do žrebovania, stačilo do predmetu e-mailovej správy napísať správnu odpoveď na otázku: "Koľko hardvérových tlačidiel ponúka celkovo LG Wine Smart?”

Kruhový ovládač so štyrmi smermi ste mali počítať ako päť tlačidiel, reguláciu hlasitosti v bočnej stene považujeme za dve tlačidlá. Na otázku prišla drvivá väčšina správnych odpovedí: 29 tlačidiel.

Aj keď na pravidlá len jednej odoslanej odpovede upozorňujeme pri každej súťaži, stále sa našlo množstvo špekulantov, ktorí sa snažili viacnásobným odoslaním e-mailu zvýšiť svoje šance na výhru. Nepomohlo, boli zo žrebovania vylúčení.

Zo správnych odpovedí sme pomocou Random.org vyžrebovali poradové číslo, ktoré patrilo výhercovi s menom Ján Nemček. Srdečne gratulujeme!

Vám ostatným ďakujeme za účasť a svoje šťastie skúste v niektorej z ďalších súťaží, ktoré pre vás v budúcnosti určite prichystáme.

Diskusia k článku:

Martin Hrúzik 28.09.2015 - 14:33

Preco pisete Jan Nemcek, ved ja sa tak nevolam?

Borland29.09.2015 - 17:34 Trvalý odkaz

Neberte ma zle, výhercovi samozrejme gratulujem, ale tých tlačidiel tam nemá byť 30? Z druhej strany, ako je ovládanie hlasitosti, by malo byť ešte malé tlačidlo pre fotoaparát. Aspoň tak je to vidno na priloženom videu. Možno ide o odlišnosti v závislosti od trhu.

https://www.youtube.com/watch?v=Q29oDJ3nziM

Celá diskusia 2 príspevky