Prvý kontakt so Sony Xperia Z5 (video)

Prostredný model v rade Xperií Z5 dostal 5,2" Full HD displej, 3 GB RAM, čítačku odtlačkov prstov a k dispozícii bude aj v dual SIM verzii.

V rade Xperia Z5 sa nachádzajú tri modely s rôznou veľkosťou uhlopriečky displeja a Z5 patrí k “zlatému stredu”. Ponúka 5,2-palcový displej s Full HD rozlíšením, osemjadorvý procesor3 GB operačnej pamäte RAM a 32 GB úložisko, ktoré si budete môcť rozšíriť pamäťovou kartou do veľkosti až 200 GB.

ikona

Základné info: Sony Xperia Z5 (Z5 Dual)Prostredný model v rade Xperií dostal 5,2" displej, 3 GB RAM a 2 900 mAh batériu. Aj on ponúkne 23 Mpix fotoaparát a čítačku odtlačkov prstov.

Bočný vypínač má integrovaný snímač odtlačkov prstov, ktorý sa už vo vyššej triede stáva štandardnou výbavou. Nechýba ani hardvérová spúšť fotoaparátu, ktorý dostal 23-megapixelové rozlíšenie a videá nahráva aj v 4K kvalite. Predná kamera má dnes už bežných päť megapixelov. Chýbať nesmie ani LTE, HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, NFC, DLNA, FM rádio, Bluetooth ani odolnosť voči ošplechnutiu vodou. Výdrž 2 900 mAh batérie si budete môcť predĺžiť použitím šetriaceho režimu Stamina.

Sony Xperia Z5 (E6653) (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Cestu a ubytovanie redaktora na IFA 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung. Ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu