O2: Coolpad Porto a Modena v akciovej ponuke

V ponuke modrého operátora pribudli dve novinky, ktoré na slovenský trh vstúpili len nedávno. Lákajú na štýlový vzhľad a dostupnú cenu.

Čínsky výrobca Coolpad predstavil svoje smartóny, určené aj pre Slovensko, len v polovici augusta, a už teraz sa dostávajú do našich obchodov. Kúpiť si ich môžete aj v O2. Nielen k paušálom, ale aj v hotovosti.

Výbavou sa obidve novinky radia do nižšej strednej triedy, no menej náročným zákazníkom budú stačiť. Coolpad Porto ponúka 4,7-palcový IPS displej s qHD rozlíšením 540 x 960 bodov natiahnutý do boku na maximum, štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor s podporou microSD kariet do veľkosti 32 GB.

ikona

Coolpad Porto a Modena: nižšia stredná trieda s qHD displejomNa Slovensko zamierila nová značka mobilných telefónov, ktorá chce lákať na štýlový vzhľad a prijateľnú cenu. Tú zatiaľ nepoznáme, výbava noviniek však neprináša nič prevratné. Ide skôr o nižšiu strednú triedu.

Nechýba podpora LTE sietí, 8 Mpix fotoarát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, predná 5 Mpix kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, Glonass, FM rádio, ani infraport, ktorý oceníte pri ovládaní domácej techniky. Android beží vo verzii 5.1 Lollipop a dopĺňa ho vlastné používateľské prostredie s ovládaním gestami. Kapacita batérie ponúka len 1 800 mAh.

Väčší súrodenec Coolpad Modena sa líši len veľkosťou obrazovky (dostal 5,5’’ uhlopriečku), silnejšou batériou (2 500 mAh), nižším rozlíšením prednej kamery a podporou pre dve SIM karty. A bohužiaľ tu nenájdeme infraport. Zvyšné parametre vrátane qHD rozlíšenie, veľkosti pamätí i procesora ostali rovnaké.

Coolpad Porto kúpite v O2 za 170 eur, Coolpad Modena za 178 eur. Cena k paušálom sa odvíja od výšky bonusu na telefón. Ten sa pohybuje vo výške od 96 eur pre Modrý O2 Paušál do 528 eur pri Diamantovom programe.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 07.09.2015 - 17:04

Ani zadarmo!uz len to rozlisenie...plus cena panboh zaplat

Celá diskusia 2 príspevky